СПОЈ НА УЖИВАЊЕ И ЗАБАВА

резервирај брод

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ЗА

ВОДЕНИ ЗАБАВИ

Ристе
Ристов

искусен скипер

Да се поседува брод е скапо хоби. Одржувањето, складирањето и бензинот за брод може да бидат скапи. Затоа изнајмувањето брод е прифатлива опција. Изнајмување брод ќе биде подготвено за вас кога ќе имате време да го користите и не мора да се грижите за ништо друго освен да го резервирате, да го користите и да го вратите на марината за другите да се грижат за неговото одржување. Доколку не поседувате дозвола за управување на брод, ние ќе ви обезбедиме искусен скипер кој ќе биде на Ваше располагање.

ГАЛЕРИЈА

Уживај во убавините На

Охридското езеро

НОВОСТИ

Убавините на Охрид

Убавините на Охрид Охрид е главниот, културно историски град на Република Македонија, град со многу содржини и убавини, кои доколку се потрудите барем малку да

Прочитај повеќе »

задоволни клиенти