Real 500
r1.jpg r2.jpg r3.jpg r4.jpg

Real 500

Локација на превземање и оставање - Струга

Локација на превземање и оставање - Охрид

 

 

Техничка спецификација

  • Должина на чамец  5,00 м
  • Ширина на чамец  1,90 м
  • Висина на чамец  0,50 м
  • Тежина  350 кг
  • Максимална моќност на моторот  50 КС
  • Капацитет на седење  6 лица

АПЛИКАЦИЈА-КЛАУЗУЛИ(PDF)

Цена од 0.00
  Достапно   Резервирано   Не е достапно
July 2024
MonTueWedThuFriSatSun
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
August 2024
MonTueWedThuFriSatSun
   01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Избери датум за земање и оставање на бродот