Manta Ray 420
m1.jpg m2.jpg

Manta Ray 420

Локација на превземање и оставање - Струга

Локација на превземање и оставање - Охрид

Техничка спецификација

  • Должина на чамец 4,20 м
  • Ширина на чамец  1,75 м
  • Висина на чамец  0,50 м
  • Тежина  200 кг
  • Капацитет на тежина  450 кг
  • Максимална моќност на моторот  30 КС
  • Капацитет на седење  5 лица

АПЛИКАЦИЈА-КЛАУЗУЛИ(PDF)

Цена од 0.00
  Достапно   Резервирано   Не е достапно
March 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
April 2024
MonTueWedThuFriSatSun
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      

Избери датум за земање и оставање на бродот