Rent a Boat Mk

Педалинка
Педалинка
Локација на превземање и оставање - Струга Локација на превземање и оставање - Охрид
Цена 35.00
Manta Ray 420
Manta Ray 420
Локација на превземање и оставање - Струга Локација на превземање и оставање - Охрид Техничка спецификација
 • Должина на чамец 4,20 м
 • Ширина на чамец  1,75 м
 • Висина на чамец  0,50 м
 • Тежина  200 кг
 • Капацитет на тежина  450 кг
 • Максимална моќност на моторот  30 КС
 • Капацитет на седење  5 лица
АПЛИКАЦИЈА-КЛАУЗУЛИ(PDF)
Цена 85.00
Real 500
Real 500
Локација на превземање и оставање - Струга Локација на превземање и оставање - Охрид     Техничка спецификација
 • Должина на чамец  5,00 м
 • Ширина на чамец  1,90 м
 • Висина на чамец  0,50 м
 • Тежина  350 кг
 • Максимална моќност на моторот  50 КС
 • Капацитет на седење  6 лица
АПЛИКАЦИЈА-КЛАУЗУЛИ(PDF)
Цена 105.00